Reparatii Calculatoare Laptop-uri Service Pc Depanare Computere in Arad
reparatii laptop arad

reparatii calculatoare arad
service laptopuri arad
 
 

Devirusare Calculatoare Arad | Devirusare Windows Arad | Devirusare sisteme de operare virusate

Devirusare Calculatoare Arad | Devirusare Windows Arad | Devirusare sisteme de operare virusate - Reparatii PC Arad - Computers ARAD:
DEVIRUSARE CALCULATOARE:
TEL:
0751538746
ARAD
Odată ce un calculator a fost compromis de un virus, este de obicei periculos să continuaţi să utilizaţi acest computer, fara reinstalarea sistemului de operare. Cu toate acestea, există o serie de opţiuni de recuperare a informatiilor si devirusare a calculatorului. Aceste acţiuni depind de severitatea tipul de virus. Aici intervenim noi punandu-va la dispozitie un set complet de servicii devirusare calculatoare.
Un virus de calculator este un program de computer care se poate multiplica şi infecta un calculator fără permisiunea proprietarului. Termenul de "virus" este, de obicei, dar în mod eronat folosit pentru a se referi la alte tipuri de programe malware, adware, spyware şi care nu au capacitatea de reproducere. Un virus se defineste prin capaciatea de reproducere si raspandire si se poate răspândi numai de la un computer la altul (într-o formă de cod executabil), atunci când gazda sa se ia la calculatorul-ţintă, de exemplu pentru că un utilizator a trimis-o într-o reţea locala sau de Internet, sau a transportat-o pe un suport amovibil cum ar fi o dischetă, CD, DVD, sau pe o unitate USB.
Cele mai multe computere personale sunt acum conectate la Internet şi la reţele locale, facilitând propagarea de virusi. Viruşii de azi pot profita de serviciile de reţea, cum ar fi World Wide Web, e-mail, mesagerie instantanee, şi partajarea de fişiere ca să se răspândească.

Termenul de "virus de calculator" este uneori folosit ca un catch-all expresie pentru a include toate tipurile de malware. Malware include viruşii de computer, viermi, cai troieni, cele mai multe rootkits, spyware, adware, crimeware, precum şi a altor programe nocive şi nedorite, inclusiv virusi adevărati. Virusii sunt uneori confundati cu viermii de calculator si troienii, care sunt diferiti de punct de vedere tehnic. Un vierme poate exploata vulnerabilităţi de securitate pentru a se răspândi la alte calculatoare iar un troian este un program care pare inofensiv, dar are o agendă ascunsă. Unii viruşi şi malware au simptome vizibile pentru utilizatorul de calculator(ingreunarea proceselor,afisarea de ferestre popup,blocarea sistemului) dar multe sunt mascate.
Stergerea virusilor de pe un calculator virusat a devenit mai dificila in zilele noastre. Pentru a sterge virusii in mod eficient de pe un pc trebuie intai sa invatati cu ce va confrutati si cu ce programe veti lucra pentru a va devirusa calculatorul.
Va vom oferi cateva informatii despre cum sa va protejati calculatorul si apoi veti afla cum sa scapati de acesti virusi.

SFAT PRACTIC Stergere si protectie virusi

Protectie firewall – va rugam sa va puneti niste “ziduri” in jurul calculatorului si sa instalati un firewall, astfel incat hackerii, “viermii” si alte elemente nedorite sa nu poata accesa calculatorul vostru prin intermediul unui backdoor. Instalarea unui firewall este un pas important pe care trebuie sa il faceti.
Antivirus - Instalare antivirus – Daca downloadati programe, jocuri si alte fisiere de pe internet, instalati de asemenea si un antivirus, chiar si unul gratis, precum Avira sau Avast. Ai deschis screensaver-ul primit de la un prieten (infectat cu un troian). Atunci calculatorul tau este, probabil, infectat cu virusi care vor face rau pc-ului tau si o sa infecteze si alte calculatoare. Va rugam sa va scanati complet calculatorul cel putin o data pe saptamana.
patches “Aplicati patch-urile noi!” – “Am gasit erori pe PC, apasati aici pentru a le repara!” – Acestea sunt mesaje care apar uneori pe unele siteuri dar de fapt sunt niste pacaleli menite sa va infecteze calculatorul! Nu picati in capcana!
spyware Spyware Removal – Download programe “gratis” si jocuri gratis – De fapt sunt SPYWARE ce va vor spiona fiecare activitate pe calculator si va vor trimite spamuri in mail. Pentru a scapa de spyware, folositi un anti-spyware de incredere, gen Spybot Search&Destroy.
devirusare In final, curatati-va calculatorul ! Ok, dupa cum se pare, ati scapat de virusi, insa tot mai exista fisiere infectate! S-ar putea sa fiti nevoiti sa reinstalati sistemul de operare, stim ca suna cam drastic, insa aceasta este cea mai sigura metoda de a scapa de virusi, prin formatare. De asemenea puteti incerca si cu un program de curatare a registrilor.
SFAT PRACTIC! Intotdeauna instalati un firewall si antivirus! Nu apasati pe imagini gen ” Free spyware removal” , “You have errors on your PC” si altele. Instalati Zone Alarm ca firewall si Avira ca antivirus, ambele sunt oferite spre download
Va recomand AVIRA ca antivirus deoarece exista in in varianta de antivirus gratis, nu incarca sistemul si asigura o rata de descoperire a virusilor foarte mare.
Ca firewall gratis va recomand Zone Alarm deoarece asigura o protectie buna impotriva hackerilor care vor sa intre pe calculatorul vostru si puteti controla accesul aplicatiilor care vor conexiune la internet.

Ce antivirus folositi?

Avira
NOD32
AVG
Bitdefender
Avast
F-Secure
Trend-Micro
Kaspersky
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one