Reparatii Calculatoare Laptop-uri Service Pc Depanare Computere in Arad
reparatii laptop arad

reparatii calculatoare arad
service laptopuri arad
 
 

Reparatii laptop Arad | Service IT Arad | Reparatii calculatoare Arad

Devirusare calculatoare: Devirusari pc, computer, calculator si laptop online la domiciliu in Arad.
Virusii pot afecta integritatea sistemului de operare Windows, pot influenta performantele si stabilitatea calculatorului si pot chiar colecta si trimite pe Internet informatii si date sensibile. Infectarea cu virusi, spyware si troieni este una din cele mai periculoase situatii cu care va puteti confrunta in operarea calculatorului dumneavoastra.

Daca aveti calculatorul virusat, este esential sa nu va pierdeti fisierele importante. Recomandarea noastra este sa solicitati imediat o devirusare la domiciliul dumneavoastra.

Pe langa calculatorul infecat cu virusi, devirusez si mediile de stocare portabile. Este foarte probabil ca virusii sa se fi instalat si pe hard disk-ul portabil, stick-ul de memorie, avand in vedere ca le-ati conectat la respectivul calculator si pe acestea.

Periodic este obligatoriu sa derulati proceduri de verificare si devirusare completa a calculatorului. Daca doriti sa aflati mai multe despre virusi, troieni si viermi si despre felul in care acestia va ataca PC-ul, cititi articolul Ce sunt virusii?.

Nu riscati infectarea calculatorului cu virusi, troieni si viermi! Daca doriti sa instalati pe calculator un program antivirus functional si eficient, pot veni la domiciliul dumneavoastra pentru a instala un astfel de program antivirus si pentru a derula o procedura de verificare a calculatorului. Astfel, eliminati riscul de a-i permite unei alte persoane sa preia controlul asupra calculatorului si va protejati pozele, documentele, muzica, filmele si toate celelalte tipuri de fisiere si foldere importante pentru dumneavoastra.

Virusi, troienii si viermii pot produce daune ireparabile si pot determina comportamente stanjenitoare ale sistemului de operare Windows. Este obligatoriu sa aveti instalat in permanenta un program antivirus care, de mai multe ori pe zi, poate sa-si actualizeze definitiile de antivirus.

Cu aceste programe instalate pe calculatorul de acasa, beneficiati de functionalitati in plus oferite de solutii antivirus foarte bune, va imbunatatiti considerabil securitatea pe calculatorul pe care este instalata solutia antivirus aleasa si reusiti sa pastrati intacte pozele, muzica, filmele si documentele de lucru.

Va ofer ajutor, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, pentru devirusarea calculatorului si a dispozitivelor de stocare portabile infectate cu virusi, troieni si viermi.
Va oferim solutia de a avea un computer fara virusi, viermi (worm), trojani si programe malware. Serviciul consta în eliminarea programelor malware si imunizarea ulterioara a sistemului cu un antivirus, antispyware si un firewall.

Odată ce un calculator a fost compromis de un virus, este de obicei periculos să continuaţi să utilizaţi acest computer, fara reinstalarea sistemului de operare. Cu toate acestea, există o serie de opţiuni de recuperare a informatiilor si devirusare a calculatorului. Aceste acţiuni depind de severitatea tipul de virus. Aici intervenim noi punandu-va la dispozitie un set complet de servicii devirusare calculatoare.
Tipuri de virusi si programe malware (rauvoitor)

Trojan - program malware, de obicei ascuns intr-un alt software "util" care va determina sa-l instalati. Poate fi folosit pentru a fura date sensibile si / sau controlul PC-ului infectat.

Spyware - program malware ce aduna informatii privind activitatea unui utilizator online (site-uri vizitate, achizitiile facute în retea, etc).

Virus - program malware, care cauzeaza daune sistemului de operare unde este gazduit. Unii virusi pot deteriora hardware-ul, provocand supraincalzirea CPU prin overclocking, oprirea unei componente ducand la restarturi nedorite sau oprirea unui sistem, etc.

Worm - program malware care se reproduce, dar nu la un fisier infectat. Acesta foloseste un computer din retea (folosind vulnerabilitatile sistemului de operare), pentru a trimite copii malware in alte noduri (calculatoare de retea) aduncand la micsorarea latimi de banda (micsoreaza viteza de internet).

Cateva cuvinte despre virusii de calculator:

Un virus de calculator este un program de computer care se poate multiplica şi infecta un calculator fără permisiunea proprietarului. Termenul de "virus" este, de obicei, dar în mod eronat folosit pentru a se referi la alte tipuri de programe malware, adware, spyware şi care nu au capacitatea de reproducere. Un virus se defineste prin capaciatea de reproducere si raspandire si se poate răspândi numai de la un computer la altul (într-o formă de cod executabil), atunci când gazda sa se ia la calculatorul-ţintă, de exemplu pentru că un utilizator a trimis-o într-o reţea locala sau de Internet, sau a transportat-o pe un suport amovibil cum ar fi o dischetă, CD, DVD, sau pe o unitate USB.

Termenul de "virus de calculator" este uneori folosit ca un catch-all expresie pentru a include toate tipurile de malware. Malware include viruşii de computer, viermi, cai troieni, cele mai multe rootkits, spyware, adware, crimeware, precum şi a altor programe nocive şi nedorite, inclusiv virusi adevărati. Virusii sunt uneori confundati cu viermii de calculator si troienii, care sunt diferiti de punct de vedere tehnic. Un vierme poate exploata vulnerabilităţi de securitate pentru a se răspândi la alte calculatoare iar un troian este un program care pare inofensiv, dar are o agendă ascunsă. Unii viruşi şi malware au simptome vizibile pentru utilizatorul de calculator(ingreunarea proceselor,afisarea de ferestre popup,blocarea sistemului) dar multe sunt mascate.

Oferim urmatoare servicii pentru devirusare

Unul din lucrurile foarte importante in buna functionare a calculatorului, este asigurarea unei securitati avansate sau cel putin medii!

DEVIRUSARE Calculatoare Arad: devirusari laptop, computer, pc, notebook
curatam fisierele de virusi
le pastram intacte
oferim solutii antispam
FIREWALL
instalare firewall
securitate maxima
atacurile virusilor sunt oprite
SPYWARE REMOVAL
instalare antispyware
indepartare spyware
scanare in timp real
atacurile spyware sunt oprite
CURATARE REGISTRI
instalare registry cleaner
curatare de registri
refacere registri lipsa
optimizare windows
Aveti calculatorul virusat ,se misca greu si nu stiti cum sa remediati problema? Cat de sigur este calculatorul dumneavoastra?
Eliminarea virusilor ,programelor spyware si malware

Daca calculatorul dvs. se misca incet, ar putea fi un virus trojan,sau alt fel de virus care consuma resursele calculatorului.
Nu conteaza ce fel de calculator aveti, intotdeauna este necesar sa facem o scanare cu un antivirus profesional cu licenta , pentru ca nu este suficient un antivirus gratuit ca sa elimine virusii .
Aceste programe antivirus profesionale nu numai ca pot proteja computerul de la virusare, dar pot impiedica de asemenea, transmiterea accidentala a infectiei la alte computere atunci cand trimiteti e-mail-uri,vorbiti pe mesenger sau partajati fisiere.
Atentie ,au aparut tot mai multe programe antivirus false ,care de cele mai multe ori sunt virusi ,va monitorizeaza toate miscarile ,taste apasate si fiecare clic. Daca nu este un virus ,cel care a creat programul va cere sa depuneti o suma de bani in contul lui ,pentru a cumpara licenta si sa folositi programul versiunea full.Au fost multe persoane pacalite in felul acesta .
Pentru a avea un calculator cat mai sigur apelati la noi,daca nu sunteti sigur ce antivirus sa instalati sau cum sa-l configurati, nu ezitati sa ne contactati .

Cuvinte cheie: Tags : devirusare calculatoare arad, devirusare, devirusari, arad, devirusare computer, devirusare pc, devirusare calculator, devirusare laptop, devirusare online, devirusare calculator online, configurare antivirus, antivirus, reparatii pc arad
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one